Nieuws en nieuwsbrief

Volg hier het Cineblend nieuws. We sturen je ook graag uitnodigingen voor de Cineblend debat avonden en het filmfestival, laat ons je emailadres weten via info@cineblend.nl 

Cineblend #18: Ada for Mayor

Cineblend #18: Ada for Mayor

On Tuesday June 20th Cineblend #18 in Pakhuis De Zwijger will feature the film 'Ada for Mayor', an extraordinary intimate look in one of the most surprising political campaigns of our time. This evening is part of the International Social Housing Festival and the Cineblend Festival 2017.

Lees meer

Eerste films Cineblend 2017 bekend

Eerste films Cineblend 2017 bekend

De vertoning van onderstaande films tijdens Cineblend (voorheen Beeld voor Beeld) zijn inmddels bevestigd, het gehele programma volgt binnenkort. 

Als pre-opening starten we met de openluchtvertoning van een hypnotiserende Marokkaanse film, die in opdracht van Martin Scorsese werd gerestaureerd voor zijn World Cinema Project en als een van zijn keuzefilms wordt vertoond in het kader van de Martin Scorsese overzichtstentoonstelling in EYE. Verder de wereldpremière van Gedeelde Trots van Bob Entrop en in de tweede festivalweek  muziek- en circusfilms in het teken van Amsterdam Roots.

Lees meer