Contact Cineblend

Cineblend / Beeld voor Beeld
Nieuwe Oostenburgerstraat 11D
1018 MD Amsterdam

Tel. + 31 6 22075428 (Eddy Appels, voor inhoudelijke vragen)

info@cineblend.nl
www.twitter.com/cineblend
www.facebook.com/cineblend
Instagram: @cineblend

 

Neem voor praktische vragen over filmvertoningen tijdens CIneblend 2017 contact op met:

Het Ketelhuis: 020 6840112
Pakhuis de Zwijger: 020 - 6246380
Jungle: 020-7373326

Cineblend organisatie

Organisatie Cineblend 2017 
Eddy Appels (directeur)
Leendert Roosenbrand (producer)
Nikki Veldkamp (assistent productie)
Michel Langendijk (Communicatie, publiciteit en social media. Bereikbaar voor pers op 06 - 40963010) 
Sarah van Hecke (marketing doelgroepen)
Bitman (website)
Janneke de Rooij (grafisch ontwerp)

Programmaraad: Ciska van Beek, Charlotte Govaert, Carinda Strangio, Sanderien Verstappen, Lea Zuyderhoudt, Janine Prins, Marieke Rodenburg, Rosanne van den Berg, Metje Postma, Sarah van Hecke.

Dank aan:
Amsterdams Fonds voor de Kunst, 180 Amsterdammers, EYE, Tolhuistuin, Pakhuis de Zwijger, Jungle, Amsterdam Roots, Restaurant Meram, International Social Housing Festival, Dancing on the Edge, On File, het International Queer and Migrant Film Festival en Framer Framed.

Over Cineblend

Cineblend – voorheen Beeld voor Beeld (lees meer over de naamswijziging) is een documentaire filmfestival handelend over culturele diversiteit. Voortgekomen uit de visuele antropologie, vertoont het festival documentaires over uiteenlopende (sub)culturen, en biedt het een ontmoetingsplaats voor filmmakers en publiek met verschillende culturele achtergronden.

Cineblend is een jaarlijks terugkerend festival dat sinds 1990 plaatsvindt.

 

SAVAN/ANBI

Cineblend (voorheen Beeld voor Beeld) is een initiatief van SAVAN (Stichting Audiovisuele Antropologie Nederland). Het bestuur van SAVAN bestaat sinds 23 februari 2022 uit Charlotte Govaert (voorzitter), Douwe Veenstra (penningmeester), Marieke Rodenburg (secretaris) en Arnaud Kokosky-Deforchaux (algemeen bestuurslid).

De statutaire doelstelling van de Stichting is de bevordering van de beoefening van de audiovisuele antropologie in Nederland, een en ander in de ruimste zin des woords.

SAVAN is door de Belastingdienst erkend als ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling met RSIN nummer 93.28.701. Alle bestuurders zijn onbezoldigd.

Downloads (pdf)